Lévai Tímea és Poppre Ádám színész-, zenészházaspár vagyunk.

Évek óta tartunk népszerű, játékos, interaktív gyerekkoncerteket, melyen a kicsik kipróbálhatják magukat és a vidám együttlét alatt a zene által tanulhatnak. Dalaink a gyerekek számára ismerős élethelyzetekről, környezetünk szépségéről, az állatokról, valamint a mesék furcsa lényeiről szólnak. Koncertjeinkkel szeretnénk megismertetni és megszerettetni a kisgyerekekkel az igényes élő zenét, és igyekszünk az aktuális évszakokhoz, ünnepekhez is igazodni.

A duó formációból adódóan egyszerű, letisztult hangzásvilág jellemez minket, mindketten éneklünk, alapvetően akusztikus gitár kíséri a dalokat, de néhol megjelenik elektromos gitár, szájharmonika. Dalaink szövegét Tímea írja a zenét Ádám. Formációnkat az is gazdagítja, hogy házaspár lévén kivételes módon tudunk egymásra hangolódni, ami a dalszerzésben és az előadásban is megmutatkozik.

Gyerekkoncertjeink mellett könnyűzenei koncert, és többféle zenés-irodalmi műsor is repertoárunkon van. Ezek a különböző műsorok nagyon jól kiegészítik egymást és különböző stílusuk miatt nagy szabadságot adnak nekünk az alkotás terén.

Mindketten hét évig, 2007-2014 között a szombathelyi Weöres Sándor Színház művészei voltunk. 2014 óta szabadúszóként folytattuk pályánkat. Mindenképpen mérföldkőnek tekintjük, hogy 2015 karácsonyára megjelent első gyereklemezünk Picuri Muri címmel, ezt öt évvel és sok-sok koncerttel később, 2020-ban követte második gyereklemezünk, Mosógép a rakétám címmel.